Meteen naar de inhoud

Verslag 3de plaatsingswedstrijd 4de divisie

Vandaag mochten de meiden van de 4e divisie hun laatste wedstrijd turnen. Hierna wordt bekend gemaakt wie er door zijn naar de finale. 
Kira mocht het spits afbijten, met een super goede sprong en brug oefening ging zij goed van start. Helaas is, en blijft de balk een struikelblok voor Kira. Dit zorgde voor een lage klassering! Erg jammer, aangezien de rest heel goed ging!

In de tweede wedstrijd waren Antoinette, Ginger, Sitara en Annika aan de beurt. Antoinette ging vandaag super goed, en eindigde op een zure, maar toch hele knappe 4e plek! Zij heeft ook voor het eerst salto op de wedstrijd gedaan💪🏻.
Ginger ging op alle toestellen super goed, behalve de sprong. Desalniettemin heeft zij de zilveren medaille opgehangen gekregen! Wauw! 😄
Sitara had een super goede wedstrijd met een 5e cijfer op sprong, en een 6e op vloer. Helaas mist zij moeilijkheid op de balk en brug! Toch een hele knappe 8e plek! 
Annika had haar dag niet helemaal. Het was wat wiebelig, en helaas lukte driekwart reus niet op brug, wat haar veel punten koste. Gelukkig had Annika al twee goede wedstrijden. Annika is vandaag 15e geworden!

Nu afwachten wie er door gaan naar de finale. Spannend! Ennnnn alvast oefenen voor de nieuwe vrije oefeningen! 😄

Geef een reactie