Meteen naar de inhoud

Over ons

De oudste turnvereniging van Arnhem

ACGV is de oudste vereniging die turnen in Arnhem aanbiedt. Al sinds 1 maart 1922 geeft de Arnhemse Christelijke Gymnastiek Vereniging les in de diverse wijken in Arnhem. De club heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd op gymmen (en later turnen).

Alle leeftijden

Van 2 tot 99 jaar
Voor de allerkleinsten is er ouder en kind gym of als je het al helemaal alleen durft peutergym. Voor de doorgewinterde gym fans is er meer bewegen voor ouderen waar (vaak) op muziek de spieren worden losgemaakt en er op een gezellige manier les word gegeven in de gym sport.

Turnen Arnhem

Wij zijn te vinden in alle wijken van Arnhem, van Presikhaaf tot de Laar West en van midden in de stad tot in de Hoogkamp. Kunt u ons zo snel niet vinden? Stuurt u even een mailtje en wij helpen u verder!

Op allerlei niveaus

ACGV is actief op allerlei niveaus, recreatief turnen voor meisjes en jongens en 4de t/m 6de divisie selectie turnen voor meisjes.  De selectie dames scoren mooie resultaten op de wedstrijden die zij bezoeken en doen dit met veel plezier.

Team

ACGV werkt met een team train(st)ers die wordt aangevuld met een groepje vrijwilligers die gezamenlijk het bestuur en management vormen.