Meteen naar de inhoud

Thuis-turn challenges

Om onze turnleerlingen toch wat leuks te bieden hebben onze lesgevers een challenge bedacht: Elke week krijgt elke leerling (waarvan wij contactgegevens hebben) een blad met oefeningen en een challenge thuisgestuurd (per mail). Deze oefeningen zijn onderverdeeld in niveaus zodat iedereen op haar/zijn eigen niveau kan oefenen. Alle oefeningen en challenges kunnen thuis of buiten om het huis heen gedaan worden.  

Website: www.turnenarnhem.nl
Youtube: https://tinyurl.com/wd3hknz 
Instagram: turnenarnhem
Mailadres voor het insturen van de punten: turnenarnhem@gmail.com

Voor elke oefeningen kunnen er punten verdiend worden en elke week is er ook een leuke prijs te verdienen voor de leerlingen die meedoen ! Uiteraard is het niet verplicht om mee te doen maar het is een leuke manier om toch met turnen bezig te zijn en om sterk/lenig te blijven. 

Hiervoor hebben wij een YouTube kanaal en een aparte website opgericht, samen met Stichting Gym&Turnen Arnhem. Hierop zullen filmpjes geplaatst worden, om elkaar te inspireren en thuis lekker door te trainen. Je kan er voor kiezen, dit kanaal alleen te bekijken voor inspiratie, maar heb je zelf een leuk filmpje, van hoe jij thuis aan het trainen bent, en wil je deze graag delen met anderen? Mail deze dan naar turnenarnhem@gmail.com. Deze zal dan op ons YouTube kanaal worden geplaatst. Het YouTube kanaal is privĂ©, dus alleen leden die op onderstaande link klikken, zullen de inhoud kunnen bekijken.

Daarnaast zal er elke week een winnaar bekend worden gemaakt, voor het origineelste filmpje. Deze wint een paar sokken met daarop de tekst: #thuisturnen

We hopen heel veel reacties te krijgen !!

Geef een reactie