Meteen naar de inhoud

Turn-activiteiten in de buitenlucht

In de persconferentie van 23 februari heeft premier Rutte bekend gemaakt dat de maatregelen in ieder geval tot 10 maart worden doorgetrokken. Met daarin een paar kleine versoepelingen. Helaas is het voor ons nog niet mogelijk om weer lessen te gaan geven in de zalen.

Maar wel mogelijk om activiteiten aan te bieden in de openlucht. Wij zijn hier al super blij mee dus we hebben voor de maand maart volop activiteiten in de planning staan. Aan deze activiteiten mag iedereen meedoen zowel op de woensdag middag als op de zaterdag. Zo kunnen we toch leuke lessen aanbieden. Ook na deze moeilijke tijd willen wij onze lessen graag blijven geven.

“Je zou niet verwachten dat kinderen die gewend zijn aan zaalsporten zo makkelijk in de modder bij elk toestel een training komen doen. Maar het enthousiasme verraste ons volledig! Schitterend om al die blije koppies te zien.”

Voorzitter MiloŇ° Bunda in de Arnhemse Koerier (https://www.arnhemsekoerier.nl/nieuws/algemeen/1048206/turntraining-in-de-modder-van-rijkerswoerd)

Kijk in de jaarkalender op onze website voor het activiteiten rooster voor de aankomende periode. Wij hopen natuurlijk zo veel mogelijk deelnemers te mogen verwelkomen. Let op! Voor elke activiteit krijgt u een persoonlijke mail met daarop de datum voor inschrijving. Wij hopen tot snel.