Meteen naar de inhoud

Nieuw! Combinatie abonnementen

We kregen regelmatig te maken met kinderen die zowel bij ons als bij onze zustervereniging Gym & Turnen Arnhem wilden turnen, zoals een uurtje extra les bij hun naast het selectie turnen bij ACGV. Of andersom: kinderen die bij ACGV turnen, maar ook voor de pre-instap lessen van Gym & Turnen Arnhem waren uitgenodigd.

Voorheen was dat alleen mogelijk door lid te worden bij de beide organisaties en dan geen mogelijkheid te hebben voor de normale staffelkorting als je meer uren gaat turnen. We hebben de handen ineengeslagen en een nieuw concept bedacht: de combinatie abonnementen!

Hoe werkt dat?

Bij een combinatie abonnement wordt gekeken naar het totaal aantal uren les (dus van beide organisaties opgeteld) en dat is bepalend voor het tarief. Dit wordt door ACGV geïncasseerd, maar omdat je dan ook bij de Stichting staat ingeschreven, zorgen wij voor de onderlinge verrekening. Zo is er maar sprake van één incasso, er wordt korting toegepast en daarmee wordt de drempel om extra uren te kunnen turnen verlaagd. Win-Win!