Meteen naar de inhoud

Lessen tijdelijk opgeschort

Helaas houdt COVID ons nog steeds in haar greep. Met de torenhoge besmettingscijfers en de nog steeds stijgende ziekenhuisaantallen nemen wij onze verantwoordelijkheid in het bijdragen aan beperking van de besmettingen en beschermen van de kwetsbaren onder ons.

Met ingang van vandaag, 28 november 2021, schorten wij onze turnlessen, peutergym en ouder- en kindgym op. Wij doen ook voorlopig niet mee met wedstrijden.

Wij gaan hierin verder dan de maatregelen die vanuit de overheid zijn afgekondigd (“sporten mag tot 5 uur ’s middags”). Onze afweging hierin is steeds geweest:

  • Hoe kunnen we helpen voorkomen dat er meer kinderen en volwassenen worden besmet door kruisbesmettingen?
  • Hoe kunnen wij de kwetsbaren zoveel mogelijk beschermen?

Sporten en bewegen blijft belangrijk voor iedereen en draagt bij aan mentale en fysieke gezondheid. Met name de hoge ziekenhuisopnames en het feit dat planbare, maar ook meer acute zorg moet worden afgeschaald heeft ons tot dit besluit gebracht. Wij rekenen op een ieders begrip.

Deze maatregelen duren in ieder geval tot de kerstvakantie, hopelijk is de situatie in de ziekenhuizen dan weer wat verbeterd. Onze steun gaat ook uit naar al die kanjers in de zorg ❤.