Meteen naar de inhoud

Laatste nieuws – COVID-19

In de persconferentie van 12 januari 2021 heeft premier Rutte bekend gemaakt dat de maatregelen in ieder geval tot 9 februari worden doorgetrokken. Dat betekent voor ons dat de lessen dus ook nog niet kunnen opstarten.

Wij zijn ons er van bewust dat wij een offer hebben gevraagd door de maand januari te incasseren, vanuit de verwachting destijds dat wij volgende week weer zouden kunnen starten. Het feit dat we de hele maand januari en de eerste week van februari geen les kunnen geven maakt het allemaal wat extra bitter.

Toch willen wij u ons voornemen kenbaar maken om ook voor februari door te incasseren, omdat onze kosten voor het grootste gedeelte doorlopen en wij helaas niet in aanmerking komen voor steun vanuit de overheid en het ons simpelweg niet kunnen permitteren om het zonder incasso te doen.

Wij begrijpen dat sommigen van u hier principiële bezwaren tegen heeft of hier moeite mee heeft doordat u als gevolg van de Corona maatregelen zelf ook minder te besteden heeft. Wij zullen hier sowieso coulant mee omgaan.

Mocht u ons financieel willen steunen met welke donatie dan ook, dan stellen wij dat zeer op prijs.

Hou vol! Met elkaar komen wij er wel doorheen! U kunt ons bereiken via onze verenigingsmanager.