ACGV   Turn- en Gymnastiekvereniging

Noor Leenders heeft met 39,7 punten het hoogste aantal behaald op de onderlinge wedstrijden van de hele dag bij de recreatie turners en turnsters. Dat betekend dat zij de Onnekink wisselbeker een jaar mag houden tot de volgende onderlinge wedstrijden.

Zij heeft les van Luna en turnt op de Hoogkamp.

Een impressie van selectiewedstrijden (door Simone Ligtenberg)

Inmiddels heeft de 6e divisie al twee wedstrijden achter de rug met mooie resultaten . In de eerste wedstrijd  scoorden we 3 medailles en zaten de dames netjes in de middenmoot, afgelopen zaterdag ( 1 april ) hadden we vier medaille en zaten onze dames in de bovenste helft van de punten lijst !

De concurrentie is groot , maar ook al heeft dan niet iedereen een medaille we maken er altijd een leuk feestje van . Het begint in de zaal met stug door oefenen en net even dat ietsje meer geven dan er ook echt van je verlangd word, we bespreken alles wat er kan gebeuren tijdens de wedstrijd, oefenen door goed naar elkaar te kijken , elkaar te helpen en samen te ontdekken wat en hoe .

Op de wedstrijd zijn we een team, we zijn blij voor elkaar en ook hier helpen we elkaar ( soms zelfs met een heel klein beetje voorzeggen J ) En ….we maken er een feestje van !

Alle meiden hebben ontzettend hun best gedaan met als resultaat complimenten van de jury over dat we zo’n leuke groep waren, complimenten van de jury over de superleuke vloeroefeningen van de grote dames EN complimenten van de jury over de mooie sprongen …dus alleen daarom waren we al heel erg blij . We zijn al zeker van 7 finale plaatsen …en nu maar hopen dat het er nog meer worden !